topmenu

Over Examenadviesburo

MSH is nog maar jong, maar Examenadviesburo – de organisatie waar MSH onder valt – bestaat al langer. Examenadviesburo is opgericht in 1953. Deze organisatie richt zich op alles omtrent de ontwikkeling en afname van examens, persoonscertificering en vakbekwaamheid. Naast MSH-examens neemt Examenadviesburo ook andere examens af, zoals bijvoorbeeld:
-   Examens in Vastgoed en Makelaardij onder ons label SVMNIVO.
-   Boekhoudexamens onder het label STIBEX.
-   Wft-examens onder ons label WFTNIVO.
-   Examens in de creatieve sector (bijvoorbeeld Interieurdesigners, Tuindesigners, Stylisten, Verkoopstylisten en Etaleurs/Eventstylisten) onder ons label CreatiefNivo.
Examenadviesburo heeft daarnaast enkele jaren geleden zelf een netwerk van toetscentra (COEL) opgericht waar digitale examens professioneel en onder toezicht worden afgenomen.

Als examenbureau hebben wij een duidelijke missie geformuleerd:

Het kwalificeren van de beste professionals voor bedrijven, sectoren en branches.

We werken hieraan door onder andere goed bereikbaar te zijn voor onze kandidaten (bekijk maar eens de openingstijden van onze klantenservice) en transparant te zijn. Als een kandidaat niet is geslaagd geven wij altijd goed inzicht in waarom hij of zij niet is geslaagd. We zijn daarnaast een persoonlijk en informeel examenbureau en zijn oprecht geïnteresseerd in onze kandidaten. We ontmoeten ze dan ook altijd graag op onze diploma-uitreikingen.

We ontwikkelen daarnaast kwalitatief goede examens waarmee de vakbekwaamheid van professionals objectief aangetoond kan worden: alleen écht goede kandidaten slagen bij ons. De branche weet zo dat gediplomeerden met een Examenadviesburo-diploma goede professionals zijn en onze kandidaten kunnen zich met hun diploma onderscheiden op de arbeidsmarkt.

Meer weten over ons? Neem een kijkje op onze website.