topmenu

Couponcodes

Als werkgever of opleider kunt u voor uw examenkandidaten couponcodes kopen bij Mijn Sociale Hygiëne. Deze couponcodes kunt u vervolgens uitdelen aan uw kandidaten, waardoor zij bij het boeken van het examen niet zelf hoeven te betalen. Elke individuele werknemer kan middels deze couponcode het betaalproces zelfstandig afronden. De code wordt ingewisseld via het persoonlijk account Mijn Sociale Hygiëne van de examenkandidaat. Het voordeel voor u als werkgever is dat u zodoende maar één factuur krijgt en kunt bepalen wanneer u de couponcodes aan de examenkandidaten verstrekt.

Couponcodes kunnen werkgevers via info@mijnsocialehygiene.nl aanvragen vanaf vijf stuks. Hiervoor hebben wij onderstaande gegevens nodig:

  • Aantal couponcodes
  • Soort examens
  • Factuuradres
  • Eventueel kostenplaatsnummer

Wilt u couponcodes aanschaffen of wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met Mijn Sociale Hygiëne via onze contactgegevens.

Reglement couponcodes Mijn Sociale Hygiëne

Groepsexamen

Als werkgever of opleider kunt u bij Mijn Sociale Hygiëne een groepsexamen aanvragen. Bij het groepsexamen stelt u de locatie vast. Wij komen dan met onze bussen, laptops met beveiligde examenomgeving en gecertificeerde toezichthouders naar u toe. Om een groepsexamen aan te vragen, vult u het reserveringsformulier voor een groepsexamen onderaan op deze pagina in.

Voor een overzicht van alle tarieven verwijzen we u naar de tarievenlijst.

 

Groepsexamen SVH

Aanvraagformulier Groepsexamen