Home

Neem gerust contact met ons op

We staan altijd tot je beschikking. Kies de manier die je het prettigst vindt en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een e-mail:

5 + 8 =

Openingstijden

Onze Klantenservice is per e-mail, chat en telefoon bereikbaar op:    

Maandag

08:00 – 22:15 uur

Dinsdag

08:00 – 22:15 uur

Woensdag

08:00 – 22:15 uur

Donderdag

08:00 – 22:15 uur

Vrijdag

08:00 – 17:00 uur

Zaterdag

09:00 – 17:30 uur

Zondag

Gesloten

*In de maanden juli en augustus zijn wij van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur.

Over MSH

+

Mijn Sociale Hygiëne

Mijn Sociale Hygiëne  is een vriendelijk en transparant examenbureau dat het SVH examen Sociale Hygiëne afneemt in opdracht van de SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). Kandidaten hoeven zich niet aan te passen aan ons: zij plannen zelf in waar en wanneer ze hun examen willen doen. In samenwerking met de SVH is het onze missie de meest vakbekwame professionals in de horeca af te leveren.

1

Flexible examenafname

Alle examens bij Mijn Sociale Hygiëne worden afgenomen als zogenaamde ‘flextoets’. Kort gezegd is een flextoets een toets waarvan de afname flexibel is in tijdstip en locatie.

Z

ISO Gecertificeerd

Mijn Sociale Hygiëne is gecertificeerd onder de norm ISO 9001:2015 (de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen). Ook zijn wij ISO27001:2022 gecertificeerd (de internationale norm voor managementsystemen voor informatiebeveiliging).

Examenadviesburo

MSH is één van de labels van Examenadviesburo. Dit is een organisatie die zich bezighoudt met de certificering van professionals in veel verschillende beroepsgroepen. Voor alle labels klik hier.

Privacy Statement

Je staat op het punt bij Mijn Sociale Hygiëne uw persoonsgegevens achter te laten. Waar gebruiken wij je gegevens voor?

  • Optimaliseren van de dienstverlening, onder andere op de toetslocatie en via de Klantenservice.
  • Fraude-proof examenafname en persoonsidentificatie.
  • Het factureren van (examen)kosten.
  • Het beheren van persoonsregisters.
  • Verzending van nieuwsbrieven, examenoproepen, diploma’s en andere documenten of informatievoorziening.
  • Het doorgeven van de resultaten aan opleiders, brancheorganisaties, toezichthouders en andere instanties die hiertoe wettelijk gerechtigd zijn of uw toestemming hebben verkregen om deze gegevens op te vragen. Dit zal geen commercieel doel dienen.

Voordat je een bestelling kunt doen bij Mijn Sociale Hygiëne, dien je ons toestemming te geven voor het verzamelen en verwerken van deze gegevens. Je kunt je gegeven toestemming in bepaalde gevallen ook intrekken. Meer informatie hierover, en welke gegevens er worden bewaard en verwerkt, kun je vinden in ons Privacy Statement.